17 - 19 березня 2020
ЯК ДІСТАТИСЯ Замовити запрошення English

Програма заходів 2019

, ,
,
,

17.03.2020
Головна сцена
12:00-13:00
Р. Кирилович, співвласник компанії "ФРАНЧ", головний редактор FranchTV
13:00-15:00
Технології змінюють бізнес, світ і нас з вами. Поговоримо про сучасне та майбутнє у рітейлі, харчуванні, послугах, виробництві. Що допоможе розвивати бізнес, творити нові можливості та покращувати рівень обслуговування?

ТОР технологій у бізнесі в 2020 році:

- візуалізація (приміряти одяг, не встаючи з дивану, чи оцінити, як виглядатиме новий диван у вашій вітальні);

- прискорення обслуговування (каси самообслуговування, оплата "обличчям" тощо);

- автоматизація в торговельних закладах та фастфудах (QR-коди та мобільні додатки для пошуку товарів, термінали самообслуговування, мультимедійні столи тощо);

- доставка (швидка кур'єрська доставка будь-чого будь-куди, доставка дронами тощо);

- штучний інтелект, використання ботів для комунікації з клієнтами.
13:00-13:30Мобільний додаток твого клієнта — безкоштовно.
Р.М. Іващишин, керівник проєкту, Smart Bonus
13:30-13:40Тотальне введення касових апаратів: до чого це призведе?
П. Бакуменко, директор, "Гера"
13:40-14:00Економіка спільного споживання в Україні: як Uber Eats змінює ринок і звички споживачів.
І.М. Ковальов, генеральний директор, Uber Eats в Україні
14:00-14:30Як працює food technology і який має вплив на заклад.
С. Дмитрик, співзасновник проєкту, О. Юхимчук, співзасновник проєкту, Raketa
15:00-16:00
Під час цього майстер-класу співвласник компанії "ФРАНЧ" Роман Кирилович проаналізує кейси успішних франшиз та пояснить, внаслідок чого вони стали успішними.
16:00-16:30
В. Рейнікова, Poster POS
16:30-17:00
Н. Колодій, виконавчий директор, Федерація розвитку франчайзингу в Україні
Припустимо, що ви успішно придбали франшизу.
Тобто готові та маєте все, що дозволить "гладесенько-рівнесенько" масштабувати та розвивати ваш бізнес через франчайзинг.
В тому числі — бізнес-план, фінансову модель, маркетинг-план, необхідний пакет договорів, сам пакет франчайзингу: опис правил, стандартів, процедур, рекомендацій щодо запуску і ведення бізнесу для франчайзі.
А також мінімум 1-2 спеціалісти, які будуть супроводжувати, навчати та контролювати роботу ваших франчайзі.
А франшиза не продається, або продається не такими темпами, як хотілося б.
Що робити тепер?
Основні кроки та їх застосування на прикладах.
17:00-17:30
О. Хмарук, адвокатка і медіаторка, Всесвітня організація інтелектуальної власності (WIPO)
Як часто відсутність домовленостей або деструктивний конфлікт руйнують відносини та бізнес?
Що робити, коли різне розуміння ситуації блокує співпрацю та заважає заробляти гроші? Чи є альтернатива бюрократичному та тривалому судовому розгляду?
Медіація — це переговорний процес за спеціальною методологією, де медіатор (посередник) допомагає сторонам знайти справедливі рішення для кожного. Медіація буде корисною тоді, коли рішення потрібні тут і зараз, а відсутність домовленостей несе ризики для всіх.
Чому у франчайзингу медіація може бути оптимальним способом не тільки виходу зі складних ситуацій, а й пошуку додаткової цінності? Коли і як краще домовлятися? Як знизити репутаційні ризики від витоку інформації про конфлікт? Як медіація у сфері франчайзингу застосовується в інших країнах?
Про це і не тільки у виступі Ольги Хмарук — адвокатки і медіаторки Всесвітньої організації інтелектуальної власності (WIPO).
Приходьте та використайте свій шанс отримати більше!
Презентаційна зона
13:00-14:00
13:00-13:15Презентація франшизи "Перша Пекарня Твого Міста".
13:15-13:30Презентація IQ INVEST.
13:30-13:45Презентація "ГДЕ ШАШЛЫК".
13:45-14:00Презентація франшизи "Крила".
14:00-14:30
А.Є. Галицький, засновник, співвласник компанії "Фаст Фуд Франчайзинг Груп" і торговельних марок Lviv Croissants та Dragon Wog
- Lviv Croissants 5 років.

- Команда, партнери, гості.

- Dragon Wok — Asian food.
18.03.2020
Головна сцена
11:00-11:30
11:00-11:10Сезон літніх кафе відкритий: як отримати максимум прибутку від ресторану, кафе чи літнього майданчика?
С. Петренко, комерційний директор, "Гера-Сервіс"
11:10-11:30Автоматизація і контроль операційної діяльності ресторану.
А.В. Витвицкий, фахівець з автоматизації процесів, компанія Mojoform
11:30-13:00
На сьогодні "ручні" процеси в бізнесі перетворюються на архаїку. Хочеш бути успішним — автоматитзуйся. А що, як і до чого — про це поговоримо з експертами ринку.
12:30-13:00Роботи у закладі.
С. Велентій, Poster POS
13:00-14:00
Організатор:Кіровоградський завод вагодозуючого обладнання.
14:00-14:30
М. Дворак, адвокат, керуючий, АБ "Михайло Дворак і Партнери"
15:00-15:30
Р. Кирилович, співвласник компанії "ФРАНЧ", головний редактор FranchTV
Презентаційна зона
13:00-14:00
13:00-13:15Презентація франшизи "Перша Пекарня Твого Міста".
13:15-13:30Презентація IQ INVEST.
13:30-13:45Презентація "ГДЕ ШАШЛЫК".
14:00-14:30
А.Є. Галицький, засновник, співвласник компанії "Фаст Фуд Франчайзинг Груп" і торговельних марок Lviv Croissants та Dragon Wog
- Lviv Croissants 5 років.

- Команда, партнери, гості.

- Dragon Wok — Asian food.
19.03.2020
Презентаційна зона
12:30-13:00
А.Є. Галицький, засновник, співвласник компанії "Фаст Фуд Франчайзинг Груп" і торговельних марок Lviv Croissants та Dragon Wog
- Lviv Croissants 5 років.

- Команда, партнери, гості.

- Dragon Wok — Asian food.
13:00-16:30
13:00-13:15Презентація франшизи "Перша Пекарня Твого Міста".
13:15-13:30Презентація IQ INVEST.
13:30-13:45Презентація "ГДЕ ШАШЛЫК".